Els Premis Ricard Vaccaro guardonen un projecte de TMB en favor de l’accessibilitat i el disseny universal

En el marc del I Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal

premis-ricard-vaccaro-tmb-accessibilitat-disseny-universal
El conseller delegat Gerardo Lertxundi en el moment de rebre el guardó // Foto: Pep Herrero (TMB)

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va rebre la setmana passada el Premi Ricard Vaccaro a l’Ètica i el Compromís Social, en la categoria d’Accessibilitat o Disseny Universal, en el marc del I Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal que va organitzar COCEMFE a Barcelona.

Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB, va recollir aquest guardó atorgat pel projecte La nueva señaléctica digital universal en la red de Transports Metropolitans de Barcelona, una senyalètica digital accessible aplicada en les seves xarxes de metro i autobusos.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La participació de TMB en aquest congrés es va veure completada amb la intervenció del director de l’Àrea de Clients, Carlos Mariño, en una de les sessions paral·leles amb el tema Petits passos construeixen un gran objectiu. Canvi de paradigma en la mobilitat urbana.

TMB també va estar present en la trobada a través de la tecnologia Navilens, que s’està desplegant actualment a les xarxes de Bus i Metro. Els congressistes amb discapacitat visual que es van descarregar l’app de Navilens al mòbil van poder utilitzar les etiquetes per accedir al contingut del congrés.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*