Dilluns, 22 abril 2024
spot_img
IniciENTITATSEls més de 7.000 professionals del TSCAT reivindiquen que es doni...

Els més de 7.000 professionals del TSCAT reivindiquen que es doni la importància que es mereix al treball social

El Col·legi de Treball Social de Catalunya fa aquesta crida amb motiu del Dia Mundial del Treball Social que se celebra el 19 de març

TSCAT reivindica la importància del treball social
Aquests treballadors són vitals per a molts grups socials // Foto: Pexels

Amb el Dia Mundial del Treball Social a les portes, – se commemora el 19 de març-, i un any després del seu 40è aniversari, el Col·legi de Treball Social de Catalunya (TSCAT), que compta amb més de 7.000 professionals, reafirma la importància de la seva tasca en la societat. En sectors com els Serveis Socials, la salut, l’habitatge, la infància, les discapacitats o la gent gran, aquests treballadors són vitals per a la ciutadania, donant suport a persones i famílies en situacions de vulnerabilitat.

Malgrat la seva dedicació incondicional, el TSCAT insisteix en la invisibilització dels valors intrínsecs a la professió de treball social. Les treballadores socials, malgrat les nombroses hores dedicades a tasques administratives, no permeten que aquesta burocràcia interfereixi en la seva missió principal: acompanyar, orientar i establir vincles amb aquells que necessiten suport per superar les adversitats i millorar la seva qualitat de vida.

Per a les 7.000 professionals del TSCAT, el Dia del Treball Social és una ocasió especial per reivindicar el seu paper i els seus valors. A través de l’acompanyament en els processos de canvi personals i socials, aquests professionals contribueixen a restaurar l’equilibri davant dels esdeveniments adversos. Així, en aquesta jornada, es recorda la importància d’apreciar i reconèixer el treball dels treballadors socials com a pilars fonamentals per al benestar de la comunitat.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content