Els guanyadors a Barcelona i Catalunya del 35è Concurs Escolar de l’ONCE reben els seus premis

A Catalunya hi han participat 13.301 escolars de 193 centres educatius

Escola-Enxeneta-guanyadors-concurs-escolar-once
Els alumnes de l’Escola Enxeneta en el moment de rebre el seu premi // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE Catalunya va lliurar ahir els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del Concurs Escolar del Grup Social ONCE.

En aquesta 35ena edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE els guanyadors provincials de Barcelona també han estat escollits pel jurat com a guanyadors autonòmics de Catalunya. Han estat l’Escola Ramón y Cajal (Terrassa) de la categoria A, 3r i 4t de Primària; l’Escola Enxaneta (Viladecans) de la categoria B, 5è i 6è de Primària I l’Institut Montgròs (Sant Pere de Ribes), de la categoria C, ESO i FP Bàsica.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A Catalunya han participat al Concurs Escolar del Grup Social 13.301 alumnes de 193 centres educatius, sota la coordinació de 254 professionals de l’educació. A tot l’Estat han participat en aquesta edició 144.296 alumnes de 1.977 centres educatius, sota la coordinació de 2.516 professionals de l’educació.

El concurs d’enguany s’ha fet sota el lema Per mi i per tots els meus companys, idees per un pati inclusiu. L’objectiu d’aquest programa de sensibilització tenia l’objectiu que l’aula treballi de manera activa el canvi d’actituds i l’actuació dels estudiants per mantenir una convivència respectuosa, especialment en aquest moment feliç del cole, el pati, evitant que es converteixi en el contrari.

BANER_300X250

Els estudiants de Primària i Especial han realitzat un cartell que reflecteix les seves pautes per a fomentar i reivindicar la diversitat i inclusió al pati, que va acompanyat d’una audiodescripció. Mentrestant, els escolars de l’ESO, FP i Batxillerat han gravat un videoclip musical, d’un minut de durada, amb un petit guió.

L’acte de  lliurament d’aquests premis ha comptat amb la participació d’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona. També hi ha estat present Imma Reguant, subdirectora general d’Educació Inclusiva de la Generalitat de Catalunya.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*