Dos voluntaris d’ASPACE demanen el vot al seu projecte per participar a la Titan Desert 2017

Per complir un doble repte sobre rodes: Titan Desert i ASPACE pel desert

volutaris aspace vot aventura titan desert
Els voluntaris volen complir un doble repte personal i per l’entitat // Foto: ASPACE

Dos joves voluntaris d’ASPACE estan demanant el vot per intentar participar en la Gaes Titan Desert by Garmin, una carrera en bicicleta al continent africà per aconseguir un doble repte. Per un costat complir el somni personal d’aquests dos apassionats del ciclisme i per un altre representar i donar suport a l’entitat amb la qual col·laboren, i que es dedica a donar una atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies.

En Lluís i l’Emili han aprés amb el seu voluntariat a ASPACE lo que és la solidaritat, l’esforç i la superació, uns valors que volen expressar participant en aquesta gran aventura, en la que hauran d’enfrontar-se al desert, a la calor, als bancs de sorra i a grans penyals, i a tots els elements que configuren el paisatge d’aquesta cursa.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La prova consta de 6 etapes -especialment al Marroc- on es cobreixen 100 quilòmetres diaris entre el 30 d’abril i el 5 de maig 2017.

Per poder cobrir el pressupost per fer realitat aquest repte, tant els dos esportistes com ASPACE estan demanant el vot al seu projecte dins les Beques Gaes Persigue Tus Sueños. Hi ha temps fins diumenge per fer-ho possible.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*