Dissabte, 13 agost 2022
Dissabte, 13 agost 2022
IniciEntrevistesEls Amics de les arts: “En la diversitat trobem la riquesa de...

Els Amics de les arts: “En la diversitat trobem la riquesa de les persones i cada una d’elles t’aporta alguna cosa”

els amics de les arts
Els Amics de les Arts amb Mireia Guilera // Foto: Mireia Guilera

Sempre és un luxe poder fer entrevistes a persones que aprecies i admires -disculpeu la meva manca d’imparcialitat periodística però moltes de les seves cançons formen part de la banda sonora de la meva vida-. Aquesta no és la primera entrevista que faig als Amics de les arts, però potser és la més personal ja que no els pregunto gaire sobre música però tenia ganes de saber més coses sobre com pensen aquesta banda musical que estic acostumada a veure dalt de l’escenari. 

El feedback després dels concerts és una de les coses que més agrada als fans del grup. He parlat moltes vegades amb ells i ja hem “coneixen “però òbviament no he entrat mai a preguntar temes més profunds. Espero que us agradi tant com a mi m’ha agradat fer aquesta entrevista. 

Quina va ser l’última vegada que us vau posar nerviosos? 

Abans de cada concert ens posem nerviosos. També ens posem nerviosos quan presentem un tema nou, no sabem si agradarà, si no, quins comentaris rebrem… tot això posa molt nerviós!

Us costa parlar sobre vosaltres?

Ens costa personalitzar, perquè ens considerem un tot, els tres junts. Però el fet de parlar dels Amics ens agrada, perquè és quan fas memòria de coses que ens han passat o que hem tingut la sort de poder viure. 

Quin es l’adjectiu que us descriu millor?  

Com a grup i com a Dani, Ferran i Joan Enric? Potser sí que ens costa parlar de nosaltres… perquè ara no sabem què dir. És difícil posar-se un adjectiu a un mateix, el més bonic és llegir els que et posen els altres. El nostre públic ens diu coses meravelloses que ens fan feliços.

Quin estrany poder us agradaria tenir i perquè?

Ens agradaria tenir l’estrany poder de poder aturar aquesta pandèmia, que tan mal ha fet a moltíssima gent i tan mal ha fet a la cultura. Havíem de treure disc el mes de març del 2020 i es va començar a girar tot, de manera brusca. Hem salvat la gira com hem pogut, però les coses no han estat gens normals i s’ha hagut de remar molt des del sector de la música. Desitgem que passi ja, que tot torni a ser normal a la feina i a la vida. 

Quines son les vostres pors?

Precisament lligat amb la darrera pregunta, la por a allò desconegut, a allò que de cop arriba i no coneixies ni sabies que existia potser és el que ens fa més por. 

En què sou poc hàbils cadascun de vosaltres?

Potser en donar-nos les gràcies, en fer gestos d’agraïment entre nosaltres. Ens costa, per la proximitat i la confiança que ens tenim.  

Quina relació teniu amb la discapacitat? 

Una de les nostres grans sorts és que per la nostra feina coneixem a molta gent; gent diversa amb qui hem tingut més o menys relació. Alguns venen a concerts i altres ens escriuen, treballen amb nosaltres o ens saluden pel carrer. Creiem que en la diversitat trobem la riquesa de les persones i cada una d’elles t’aporta alguna cosa. 

Què preferiu … ser més intel·ligents o més feliços?

Més feliços, això segur!

(Els amics de les arts estrenaran l’any 2022 es seu primer musical amb cançons escrites per ells. L’obra de teatre es dirà “Pares normals”) 

Us considereu uns Pares normals? 

Mirem de ser normals. Tenint en compte que normal no vol dir res, es podria dir que fem el que podem per moure’ns en el món de la paternitat que vivim els tres.

Què preferiríeu no fer?

Haver de parar la gira, haver de cancel·lar actes i concerts que fa mesos que preparem.

Qui dels 3 té menys facilitat pel ball? 

En Ferran té una gran facilitat. Els altres dos fem el que podem…

Com us agradaria ser recordats? 

Preferim no ser recordats i ser presents o reinventats, per nosaltres mateixos o pels altres, però ser. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content