El xef Diego Alías de Ca l’Amador cuinarà un sopar a quatre mans al restaurant el Canonge d’AMPANS

Per celebrar els 10 anys de la iniciativa de l’entitat manresana

xef diego Alías
El xef de Ca l’Amador, Diego Alías // Foto: AMPANS

El proper dijous 7 de juny el xef Diego Alías, de Ca l’Amador, de Josa del Cadí, se sumarà als actes de celebració dels 10 anys del restaurant d’AMPANS amb un sopar, amb menú degustació  que porta el nom de “10 anys en 10 plats” que són els que s’oferiran al Canonge la nit de celebració, i que fusionarà les cuines de l’Alt Urgell i el Bages.

El sopar Ca l’Amador + Canonge s’emmarca dins el programa d’actes dels 10 anys del restaurant Canonge, que actualment dóna feina estable a 13 persones, de les quals 10 treballen amb suport.

BANER_300X250

El Canonge, que es va inaugurar el 2008, va ser una aposta d’AMPANS per crear oportunitats laborals per a les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de crear llocs de treball dignes i amb una feina de cara al públic, molt visible i que comporta reconeixement social.

Empar Moliner i l’enòleg Joan Soler van encetar el programa d’actes del 10 aniversari del restaurant Canonge amb un sopar i tast dels nous vins Urpina, un sumoll i un cupatge a base de Mandó, i va servir per fer una dinàmica participativa que donarà nom als vins que AMPANS està a punt de treure al mercat.

Entre els actes dels 10 anys, que s’allargaran durant tot el 2018, el Canonge ha programat un tast vertical de l’U d’Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d’Ossera i els Formatges Muntanyola, d’Urpina, un altre projecte d’AMPANS.

El sopar amb Diego Alías té places limitades i les inscripcions es poden fer a través de la web www.canonge.cat o trucant al 938725658.

En una de les trobades de preparació d’aquest sopar excepcional de 10 plats, Diego Alías i Rosa Gracia, del Canonge, han gravat un vídeo per convidar a l’esdeveniment.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*