Col·loqui sobre l’esport adaptat a la televisió manresana per presentar els XI Jocs Catalans

Al programa “Barra Lliure” del Canal Taronja

col·loqui esport adaptat televisió Jocs Catalans
Els participants al programa “Barra Lliure” // Foto: FCEDF

Ahir dimarts es va produir un col·loqui presentat per Pilar Goñi sobre l’esport adaptat i presentació dels XI Jocs Catalans dins del programa “Barra Lliure” al Canal Taronja de Televisió de la ciutat de Manresa, en el que van participar el regidor d’Esports de la ciutat de Manresa, Jordi Serracanta, el nedador del CN Sitges i campió del món, Toni Ponce, el Director Tècnic de la Federació, Oriol Lozano i Josep Giménez, president de la FCEDF.

“La ciutat ha posat a disposició de la Federació  la infraestructura municipal i els clubs de la ciutat per gaudir aquest cap de setmana de l’esport adaptat” va comentar Jordi Serracanta durant el debat. Josep Giménez va explicar que el propòsit principal dels Jocs Catalans, “apropar l’esport adaptat a totes les comarques de Catalunya, més enllà de Barcelona on tot està més a prop i és més fàcil practicar-lo”. L’esportista Toni

BANER_300X250

Ponce va destacar la importància de treballar en equip i el sacrifici en els entrenaments per aconseguir els objectius esportius i convertir-se en un dels millors nedadors de la seva especialitat. L’explicació del programa de les diferents competicions dels Jocs Catalans i tota l’organització prèvia al cap de setmana va anar a carrer de l’Oriol Lozano.

Durant el col·loqui s’han abordat temes com la pràctica esportiva per la gent amb discapacitat, més enllà de la vessant competitiva, la nova delegació de la Federació a la Catalunya central, la capacitat de superació en la pràctica esportiva o la necessitat d’una major difusió en aquests esports.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*