Dijous, 2 desembre 2021
IniciEl web de l’Ajuntament de Reus es situa entre els 10 portals...
Array

El web de l’Ajuntament de Reus es situa entre els 10 portals municipals més accessibles de tot l’Estat

web reus portals municipals accessibles estat espanyol
Portada del web municipal de Reus // Foto: Ajuntament de Reus

El web de l’Ajuntament de Reus, repeteix un any més entre els millors portals municipals de l’Estat en accessibilitat web amb una puntuació de 9,86. El test avalua la facilitat d’accés dels usuaris al web, independentment de la seva condició física o del seu entorn.

El darrer informe de l’Observatori d’Accessibilitat Web de la Secretaria General d’Adminstració Digital del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública classifica reus.cat en la posició número 2 de tots els portals de municipis de més de 100.000 habitants; i en la posició 9 de tots els webs analitzats de l’Estat.

fiare banca etica crowdfunding

Actualment, el web reus.cat i la seu electrònica de l’Ajuntament de Reus ja estan complint ja en la seva totalitat el Reial Decret 1112/2018 de 7 de setembre sobre accessibilitat de llocs web, quan la propia normativa fixa el termini d’adaptació fins el setembre de 2020.

La construcció de l’actual versió de reus.cat ha implementat des del seu disseny inicial mesures per millorar la seva accessibilitat. Això comporta avantatges com: facilitar l’accés dels usuaris independentment de la seva condició física o del seu entorn; incloure continguts clars ben estructurats o millorar la navegació i l’experiència de l’usuari.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES