Dimarts, 2 març 2021
Inici Inclusió Social La Paeria de Lleida prepara una Cavalcada de Reis inclusiva perquè hi...

La Paeria de Lleida prepara una Cavalcada de Reis inclusiva perquè hi pugui gaudir tota la ciutadania

Els Reis Mags d’Orient tornaran a visitar Lleida el proper 5 de gener // Foto: Ajuntament de Lleida

Falten pocs dies per la Cavalcada de Reis i l’Ajuntament de Lleida ja l’està preparant perquè sigui una festa inclusiva perquè hi pugui participar tothom.

En aquest sentit, la Paeria habilitarà tres espais inclusius en el recorregut de la Cavalcada de Reis que es destinaran a persones amb cadira de rodes o mobilitat reduïda. Els punts, senyalitzats per tanques, estaran situats, en els següents carrers: a la Rambla de Ferran, a l’alçada dels números 33-37; a l’avinguda de Blondel pels números 42-34, i a l’avinguda de Madrid, 32-36, prop de la plaça d’Espanya adossada als edificis.

A més d’aquesta mesura, cal destacar que els Reis d’Orient disposaran d’un servei d’intèrpret de llengua de signes a l’hora de fer els parlaments per tal que tota la ciutadania pugui tenir accés als missatges reials. El servei d’Intèrpret de llengua de signes forma part del conjunt d’accions dirigides a afavorir la participació i la inclusió social de les persones amb discapacitat.

ARC Soluciones publi

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES