El treballadors de la cadena La Sirena fan un donatiu a favor dels infants i adolescents malalts de càncer

L’import anirà destinat a un programa de la Fundació Aladina

treballadors cadena la sirena donatiu infants càncer
Moment de l’entrega del xec del donatiu // Foto: La Sirena

La cadena La Sirena, especialista en congelats, ha fet un donatiu de 2.791 euros a la Fundació Aladina per donar suport al seu programa de “suport emocional i teràpies lúdiques per a infants amb càncer als hospital”. Els diners del donatiu s’han recollit d’una rifa solidària que s’ha organitzat entre tots els treballadors i treballadores de La Sirena.

M. del Mar García, directora de Recursos Humans de La Sirena, remarca la importància de participar en projectes d’ajuda social: “Aquest és el segon any que destinem l’esforç de tot l’equip humà que formem La Sirena a aquesta causa i la preparació i aportació a aquesta acció ha estat molt més satisfactòria que l’any passat, perquè el% de participació ha crescut i perquè coneixem més de prop la gran tasca que realitzada pel personal de Fundació Aladina “.

BANER_300X250

Aquesta acció s’emmarca dins de les col·laboracions que La Sirena fa a través del seu “Projecte Solidari”, que tenen com a objectiu destinar, a través de diferents productes i campanyes, part dels seus beneficis a organitzacions sense ànim de lucre i iniciatives solidàries. Alguns receptors d’aquestes col·laboracions han estat: FEM (Fundació d’Esclerosi Múltiple), Càritas, Fundació Espanyola del Cor, Fundació Èxit, Banc d’Aliments, Somriures de Bombai i Fundació Aladina.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*