Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDependènciaEl termini per demanar l’habilitació professional sense formació per atendre a persones...

El termini per demanar l’habilitació professional sense formació per atendre a persones amb dependència acaba el 31 de desembre

Tant per sol·licitar l’habilitació excepcional com la provisional

sol·licitud habilitació professional auxiliars persones amb dependència

El proper dia 31 de desembre de 2021 finalitza el termini per sol·licitar l’habilitació professional, tant l’excepcional com la provisional, imprescindible per aquelles persones amb experiència, però sense la titulació oficial si volen continuar treballant com a auxiliar d’atenció a la dependència sempre que compleixin els requisits establerts.

Per poder treballar com a auxiliar d’atenció a la dependència és imprescindible disposar de la qualificació professional que s’estableix en l’article 1 de l’Ordre TSF/216/2019, de 28 de novembre, per la qual es regula la qualificació i l’habilitació professional del personal auxiliar d’atenció a les persones en situació de dependència.

fiare banca etica crowdfunding

En cas de no disposar de cap dels títols o certificats que s’indiquen en la normativa els professionals amb experiència han de sol·licitar l’habilitació professional, que pot ser excepcional o provisional, per poder continuar treballant com a auxiliar d’atenció a la dependència.

El tràmit es pot fer per internet o presencialment a la Xarxa d’Oficines de Gestió Empresarial. Per fer-ho presencialment s’ha de demanar cita prèvia (a les OGE per internet i a les OGE-Cambra per telèfon).

Els formularis de sol·licitud es poden trobar a Tràmits Gencat i a Canal Empresa.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES