Divendres, 22 octubre 2021
IniciInclusió LaboralEl Tercer Sector Social crea una plataforma per a cobrir llocs de...

El Tercer Sector Social crea una plataforma per a cobrir llocs de treball a les entitats durant la crisi del COVID-19

tercer sector social plataforma feina entitats crisi covid-19
Les entitats segueixen atenent 1.500.000 persones diàriament a Catalunya // Foto: Arxiu

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social ha creat una plataforma per donar resposta a les demandes professionals de les entitats del Tercer Sector Social a Catalunya durant la crisi del COVID-19.

Es tracta d’una plataforma que serveix de punt de trobada dels professionals de l’àmbit social, sociosanitari, de l’educació, de la psicologia i entitats del sector que necessiten cobrir llocs de treball per a continuar atenent el 1.500.000 de persones diàries a Catalunya.

Aquesta nova eina dona a les entitats la possibilitat d’introduir les seves demandes de professionals per a cobrir llocs de treball, i a la vegada oferir professionals de les pròpies entitats per ajudar-ne a d’altres.

A banda de les entitats, també els professionals tenen l’opció de registrar-se per poder oferir els seus serveis de manera individual.

Per poder introduir les ofertes o demandes, cal registrar-se al web, creant un espai personal on es poden crear tantes ofertes i demandes com es vulgui. Un cop publicades, altres entitats o professionals mostraran el seu interès i es podrà entrar en contacte per a iniciar la relació professional i/o de serveis.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES