Dilluns, 6 desembre 2021
IniciDiscapacitatEl Tercer Sector Social reclama urgentment EPIS’s i tests ràpids per als...

El Tercer Sector Social reclama urgentment EPIS’s i tests ràpids per als centres residencials i l’atenció domiciliària

tercer sector social epis tests ràpids centres residencials ad

Davant l’increment de casos de contagi per coronavirus als centres residencials, La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya ha reclamat avui amb caràcter d’urgència l’entrega d’EPI’s i tests ràpids per als serveis residencials i atenció domiciliària, per tal de protegir tant als professionals com a les persones ateses.

Tot i que les dues entitats són conscients de l’esforç que està fent el Govern de la Generalitat per fer front a aquesta crisi, alerten que sense les mesures de prevenció i seguretat necessària la situació s’agreujarà. Per això, al igual que el sector sanitari, el sector social demana poder treballar en les condicions òptimes per aturar aquesta pandèmia.

fiare banca etica crowdfunding

D’altra banda, tant la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya com La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, s’han sumat a la queixa del Govern per la retallada de 215 milions d’euros anunciada per l’executiu central dels diners destinats a la formació i inserció laboral. 

Des del Tercer Sector Social de Catalunya s’entén que aquest tipus de decisions agreugen la situació de les persones que ja tenien dificultats d’accés al mercat de treball i a totes aquelles que s’han vist afectades per l’emergència de la COVID-19.

Consideren que aquesta retallada de recursos afectarà un gran volum d’entitats socials que es dediquen a la formació i inserció laboral de persones amb especials dificultats i que, ara més que mai, són indispensables per donar suport i acompanyar als col·lectius vulnerables.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES