Tarragona acollirà a principis de 2020 la preestrena del documental “La vida con Williams”

L’alcalde rep el director del projecte, Emanuel Munteanu

emanuel-munteanu-pau-ricomà-preestrena-documental-sindrome-williams
Pau Ricomà amb Emanuel Munteanu // Foto: Ajuntament de Tarragona

La ciutat de Tarragona acollirà a principis de l’any vinent la preestrena del documental ‘La vida con Williams’, un projecte que pretén visibilitzar el síndrome de Williams-Beuren a través de l’experiència de l’Anna.

L’alcalde, Pau Ricomà, va rebre el passat dimecres a Emanuel Munteanu, director del documental, que va explicar que “és una història de superació personal. Vaig conèixer a l’Anna el 2012 i vaig tenir clar que volia fer un projecte audiovisual. Vaig començar el 2017 i el 22 de juliol passat la vaig acabar”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En la trobada, Ricomà va assegurar que el consistori buscarà una data en per fer la preestrena principis de 2020. De fet el Consell Plenari de l’Ajuntament de Tarragona va aprovar el 22 de febrer passat una declaració Institucional per al reconeixement de la situació de les persones afectades per la síndrome de Williams-Beuren. 

Aquesta és una malaltia genètica provocada per la pèrdua de material genètic en el cromosoma 7 i es caracteritza per presentar uns trets facials típics, discapacitat intel·lectual lleu o moderada, nivells de calci en sang elevats, estrenyiment de l’artèria principal immediatament en sortir del cor, entre d’altres.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*