El Teatre Lliure acull la versió teatral de l’obra narrativa Qui ets? de l’ex-pare de Nexe Fundació, Màrius Serra

Amb motiu del 10è aniversari del Mou-te pels Quiets

versió teatral qui ets màrius serra

Amb motiu del 10è aniversari de Mou-te pels Quiets, Nexe Fundació organitza la representació teatral Qui ets? de l’escriptor i ex-Pare de Nexe, Màrius Serra, que es podrà veure del 5 al 10 de febrer al Teatre Lliure de Barcelona.

Qui ets? es basa en l’obra narrativa “Quiet”, de Màrius Serra, publicada per primer cop el 2008. Aquesta nova adaptació teatral escrita pel mateix Màrius Serra, està dirigida per Joan Arqué i interpretada per Òscar Muñoz, Judit Farrés i Roger Julià, els quals es posen a la pell de Màrius Serra… o de qualsevol pare, o de qualsevol mare amb un fill amb paràlisi cerebral.

banner_dental

El Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat.

Màrius Serra va ser el creador del lema “Mou-te pels quiets”, que s’han convertit en un dels eslògans de Nexe i on s’engloben totes les activitats i accions solidaries de la Fundació; com ara les jornades, el calendari solidari o el torneig de pàdel, entre d’altes, amb l’objectiu de sensibilitzar i fer visible a la societat el col·lectiu d’infants i joves amb greus discapacitats, i a la vegada, captar fons per desenvolupar els projectes i les activitats de Nexe Fundació.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*