El sopar solidari de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral aplega més de 200 persones

Neus Munté presideix l’acte del 20è aniversari de l’entitat

sopar-solidari-paralisi-cerebral-palau-pedralbes
Neus Munté i Arantzazu de Olaortua parlant amb alguns assistents a l’acte // Foto: FCPC

La Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral (FCPC) va celebrar dijous un Sopar Solidari al Palau de Pedralbes de Barcelona per commemorar el seu 20è aniversari en un acte que va estar presidit per la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté.

La trobada va comptar amb l’assistència de més de 200 persones que van gaudir en aquest incomparable marc cedit per la Generalitat del sopar servit per Sauleda Càtering, la decoració floral  donatiu de Flors Navarro, la conducció de l’acte a càrrec del periodista David Escamilla, l’aportació musical de la Fundació Tallers de Músics i com a colofó el Suoflé de torró gentilesa de Torrons Vicens.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant l’acte també es van produir diversos parlaments dels dirigents de l’entitat i les autoritats assistents que van donar rellevància a la tasca feta per la Fundació durant els seus 20 anys d’història. Fins i tot els beneficiaris de l’entitat van aprofitar aquest moment tant especial per fer un reconeixement molt emotiu a la presidenta de la Fundació, Arantzazu de Olaortua.

A més de Neus Munté, van assistir al sopar altres autoritats com Irene Rigau, Diputada al Parlament de Catalunya, Laia Ortiz, Regidora a l’Ajuntament de Barcelona, Mertitxell Budó, Vicepresidenta 4ª i Diputada Delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Xavier Trias, Regidor a l’Ajuntament de Barcelona i Roser Galí, Directora General de Famílies de la Generalitat de Catalunya.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*