El sindicat USO s’incorpora a la CEDDD per defensar els drets dels treballadors amb discapacitat

És el tercer sindicat a nivell estatal

uso-afiliat-ceddd-defensa-drets-treballadors-discapacitat

Unión Sindical Obrera (USO) s’ha incorporat com a membre del Consejo Español para la Defensa de las Personas con Discapacidad i/o con Dependencia (CEDDD) per lluitar pels drets dels treballadors i la integració laboral i social de les persones amb discapacitat.

A tal efecte es crearà una Comissió de Treball en la que es tractaran propostes i iniciatives sobre temes relacionats amb la discapacitat en l’àmbit laboral.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La incorporació es va plasmar divendres passat en una signatura entre les dues entitats escenificada per Joaquín Pérez da Silva, secretari general de USO i el president del CEDDD, Albert Campabadal.

La Unió Sindical Obrera (USO) és el tercer sindicat en representació a nivell estatal. Compta amb més de 11.000 representants sindicals a tot Espanya, ha més de 400 seus i participa en la negociació de més de 500 convenis col·lectius.

BANER_300X250

Per a la USO, la defensa dels drets i interessos del col·lectiu dels treballadors amb discapacitat és clarament una les seves prioritats i així es recull en els seus estatuts com a objectiu específic de l’organització sindical.

Per aquesta important entitat d’àmbit estatal, la discapacitat també ha d’estar present en les organitzacions sindicals des de la presència dels i les treballadores en les llistes sindicals i en els òrgans de representació. Així doncs, un dels seus objectius és lluitar per aconseguir la plena integració en el món laboral, a través d’una tasca de formació, sensibilització i, sobretot, en la negociació dels convenis col·lectius que afecten a aquests treballadors amb discapacitat.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*