El sindicat USO s’incorpora a la CEDDD per defensar els drets dels treballadors amb discapacitat

És el tercer sindicat a nivell estatal

uso-afiliat-ceddd-defensa-drets-treballadors-discapacitat

Unión Sindical Obrera (USO) s’ha incorporat com a membre del Consejo Español para la Defensa de las Personas con Discapacidad i/o con Dependencia (CEDDD) per lluitar pels drets dels treballadors i la integració laboral i social de les persones amb discapacitat.

A tal efecte es crearà una Comissió de Treball en la que es tractaran propostes i iniciatives sobre temes relacionats amb la discapacitat en l’àmbit laboral.

BANER_300X250

La incorporació es va plasmar divendres passat en una signatura entre les dues entitats escenificada per Joaquín Pérez da Silva, secretari general de USO i el president del CEDDD, Albert Campabadal.

La Unió Sindical Obrera (USO) és el tercer sindicat en representació a nivell estatal. Compta amb més de 11.000 representants sindicals a tot Espanya, ha més de 400 seus i participa en la negociació de més de 500 convenis col·lectius.

Per a la USO, la defensa dels drets i interessos del col·lectiu dels treballadors amb discapacitat és clarament una les seves prioritats i així es recull en els seus estatuts com a objectiu específic de l’organització sindical.

Per aquesta important entitat d’àmbit estatal, la discapacitat també ha d’estar present en les organitzacions sindicals des de la presència dels i les treballadores en les llistes sindicals i en els òrgans de representació. Així doncs, un dels seus objectius és lluitar per aconseguir la plena integració en el món laboral, a través d’una tasca de formació, sensibilització i, sobretot, en la negociació dels convenis col·lectius que afecten a aquests treballadors amb discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*