Diumenge, 23 juny 2024
IniciGENT GRANEl servei VinclesBCN s'adapta perquè les persones grans amb discapacitat auditiva puguin...

El servei VinclesBCN s’adapta perquè les persones grans amb discapacitat auditiva puguin millorar els contactes socials

Aquesta iniciativa creada per l’Ajuntament de Barcelona al 2017, vol reduir el sentiment de soledat d’aquest col·lectiu

servei vinclesbcn
Cartell del servei VinclesBCN // Foto: Ajuntament de Barcelona

El servei VinclesBCN de l’Ajuntament de Barcelona continua evolucionant per arribar al màxim de persones grans de Barcelona. Després de fer una prova pilot amb persones amb discapacitat auditiva, el servei ha fet les adaptacions pertinents per a que aquest col·lectiu també hi pugui accedir.

Per tant, a partir d’ara les persones grans amb discapacitat auditiva també podran sol·licitar el servei VinclesBCN. A més, les persones sordes signants disposaran d’una dinamitzadora amb formació en la llengua de signes.

Les persones sordes oralistes també poden accedir a aquest servei ja que les dinamitzadores també contactaran a partir de la lectura labial o l’escritura.

Aquest servei ajuda a les persones grans a conèixer les noves tecnologies i integrar-se dins els diferents grups. Tota la informació sobre quins són els requisits d’accés al servei, etc. també es poden consultar a la pàgina web del servei.

VinclesBCN és un projecte de l’Ajuntament de Barcelona creat al 2017 amb l’objectiu de millorar els contactes socials de les persones grans a partir de les noves tecnologies i reduir d’aquesta manera el seu sentiment de soledat.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content