Divendres, 14 juny 2024
IniciDEPENDÈNCIAEl servei del Banc del Moviment de la Xarxa Solidària de Productes...

El servei del Banc del Moviment de la Xarxa Solidària de Productes de Suport de Barcelona estrena nova web

Amb un disseny que vol garantir l’accés a la informació del servei a tothom

captura nova web banc del moviment bcn
Captura de la nova web del Banc del Moviment // Foto: Ajuntament de Barcelona

El Servei del Banc del Moviment, Xarxa Solidària de Productes de Suport de Barcelona, ha obert un nou espai informatiu dins el web de Barcelona Accessible, que ha estat dissenyat per garantir l’accés a la informació del servei a tothom qui necessiti demanar un producte de suport o en vulgui donar un.  

La informació a la nova web del Servei del Banc del Moviment s’organitza en 6 apartats:

  • Què és?, on es descriu què ofereix el servei i s’explica el seu funcionament.
  • Catàleg de productes, on la persona podrà consultar el tipus de productes que ofereix el servei. N’hi ha de tres tipus: productes per a la mobilitat d’infants i adolescents, productes per a la mobilitat de persones adultes, i productes de suport tecnològics per qualsevol persona amb discapacitat.
  • Demana un producte, des d’on la persona podrà demanar en préstec el producte que necessita a través d’un formulari de l’atenció en línia de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest apartat, es pot consultar la informació bàsica que cal saber si es vol demanar un producte i també aquells productes que requereixen una autorització professional.
  • Dona un producte, des d’on la persona que disposa d’un producte de suport que ja no fa servir, com llits articulat, grues, productes per a la mobilitat d’infants i adolescents, tecnologia de suport, entre altres, i el vol donar, podrà posar-se en contacte amb el Banc del Moviment omplint un formulari d’atenció en línia.
  • Entitats col·laboradores. El Banc del Moviment és un servei municipal que es presta en col·laboració amb entitats que treballen en l’àmbit de la discapacitat: Nexe Fundació, Associació Catalana La Llar de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple, Associació per la Vida Independent, i Formació i Treball. Des d’aquest apartat podem conèixer a què es dedica cada entitats i visitar la seva pàgina web.
  • Contacte.​ Apartat on s’informa de les vies de contacte del Banc del Moviment.

La funció del Banc del Moviment és proporcionar productes de suport a persones de totes les edats que ho necessitin en servei de préstec per un període inicial de 8 mesos. El servei funciona gràcies a la solidaritat de particulars i entitats que donen productes per a la seva reutilització. També es fan compres de productes nous quan es valora necessari per garantir la qualitat del servei.​

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content