Dijous, 13 juny 2024
IniciINCLUSIÓ SOCIALEl servei de lleure inclusiu "Temps per a tu" torna a Barcelona...

El servei de lleure inclusiu “Temps per a tu” torna a Barcelona amb activitats adaptades per a totes les edats

El període de sol·licitud està obert del 3 al 25 de juny i les inscripcions es poden formalitzar  a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona 

temps per a tu activitats lleure inclusiu infants amb discapacitat bcn
Cartell del programa ‘Temps per a tu’ // Foto: Ajuntament de Barcelona

El servei “Temps per a tu” torna a Barcelona per oferir un estiu ple d’oci i lleure inclusiu a persones amb discapacitat. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu fomentar el lleure de qualitat i la conciliació familiar.

Què ofereix el servei “Temps per a tu”?

El servei “Temps per a tu” proposa un ampli ventall d’activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats:

  • Petita infància (d’1 a 5 anys): Activitats sensorials, psicomotrius i de joc lliure adaptades a les necessitats dels més petits.
  • Infants i adolescents (de 6 a 17 anys): Tallers de manualitats, esports adaptats, jocs de taula i altres activitats d’oci en grup.
  • Joves i persones adultes (a partir de 18 anys): Sortides culturals, excursions, esports adaptats, activitats de voluntariat i tallers formatius.

Totes les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos dels participants, i són dutes a terme per professionals d’entitats especialitzades en el lleure per a persones amb discapacitat.

PUBLICITAT

Com es pot participar?

El període de sol·licitud per al servei “Temps per a tu” estarà obert del 3 al 25 de juny de 2023. La inscripció es pot fer a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Cal consultar els dies, horaris i espais de les activitats segons la franja d’edat de la persona interessada a la pàgina web de l’Ajuntament de Barcelona. Per a qualsevol dubte també es pot contactar amb el servei a través del correu electrònic tempsperatu@bcn.cat

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content