El Sector Social reclama material de seguretat i prevenció per no posar en risc les persones més vulnerables

Valora positivament les noves mesures aprovades ahir

tercer sector material seguretat protecció persones vulnerables
El material de protecció és bàsic per atendre els col·lectius més vulnerables // Foto: Arxiu

El Tercer Sector Social ha valorat positivament les noves mesures aprovades ahir pel Govern de la Generalitat i el Govern de l’Estat per minimitzar l’impacte de la crisi que està causant el coronaviurs.

Tot i això demana a l’executiu català que proporcioni el material de seguretat i prevenció que necessita per no posar en risc ni les persones en situació de vulnerabilitat a les quals les entitats socials continuen atenent durant la crisi ni als i les professionals del sector que segueixen oferint suports a aquests col·lectius (gent gran, persones amb discapacitat i infància, entre altres), alguns dels quals -com el de la gent gran- que és especialment fràgil davant un possible contagi.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació es mostren molt preocupades per les condicions a les quals s’han d’afrontar els i les treballadores de les entitats socials i pel perill que implica per a les mateixes persones ateses.

Així, han demanat al Govern comptar amb el material dels Equips de Protecció Individuals i altres materials bàsics, indispensables en les cures a les persones. Sobretot són necessaris per als professionals que estan en els serveis d’atenció domiciliària (per fer cures, higiene, canvis posturals a persones amb dependència, etc.), serveis residencials (llars residències, residències i pisos amb suport) i els residencials d’atenció i protecció a la infància i l’adolescència, entre altres.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*