Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSEl Premis La Confederació reconeixeran enguany iniciatives innovadores del Tercer Sector davant...

El Premis La Confederació reconeixeran enguany iniciatives innovadores del Tercer Sector davant la pandèmia

S’obre la convocatòria per presentar candidatures fins el 30 d’abril

premis confederacio 2021
Cartell dels Premis La Confederació 2021 // Foto: La Confederació

La Confederació ha oberta la convocatòria de la cinquena edició dels Premis La Confederació, que estarà dedicada a visibilitzar l’esforç que han realitzat totes les entitats del Tercer Sector Social per adaptar-se al nou context provocat per la pandèmia, així com a reconèixer les experiències innovadores, creatives i valentes creades per aconseguir-ho. Els Premis han estat un èxit en les quatre edicions anteriors. Concretament l’any 2020, en plena pandèmia, s’hi varen presentar més candidatures que mai: un total de 43.

Enguany, doncs, es premiaran iniciatives que hagin suposat un alt nivell d’innovació i adequació a la situació sobrevinguda per la pandèmia, mantenint o generant oportunitats per a les persones, especialment pels col·lectius més vulnerables, creant nous serveis i productes per donar resposta a les noves necessitats socials i impulsant transformacions organitzatives o noves maneres de treballar.

Aquestes iniciatives poden ser a títol d’exemple, relatives als canvis en la gestió interna de les organitzacions (iniciatives innovadores per millorar l’eficiència, mantenir l’activitat, enfortir les dinàmiques de governança democràtica, cuidar a les persones que formen part de les organitzacions, facilitar la conciliació amb especial focus en les dones treballadores…), en la generació nous productes i serveis per fer front a les noves necessitats (respostes innovadores per atendre les necessitats de les persones, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables…), experiències comunitàries liderades per entitats del Tercer Sector Social (iniciatives amb alt impacte en la comunitat per donar resposta a les necessitats sobrevingudes… o d’intercooperació per augmentar l’impacte (iniciatives de col·laboració entre entitats del Tercer Sector Social i/o amb altres agents del territori (economia social, teixit empresarial, administració pública, etc.) per millorar la resposta en el context derivat de la Covid-19…).

En aquest enllaç es poden consultar les bases i formularis de presentació de candidatures.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content