El PP demana a l’Ajuntament de Barcelona incorporar personal amb discapacitat a l’IMSS

Alberto Fernández assegura la meitat d'empreses municipals incompleix la Llei de les persones amb discapacitat

propostes personal discapacitat comissió ajuntament bcn
Comissió Drets Socials // Foto: Ajuntament de Barcelona

El Grup parlamentari del Partit Popular (PP) a l’Ajuntament de Barcelona ha reclamat al consistori a través d’un comunicat que incorpori personal amb discapacitat a l’Institut Municipal de Serveis Socials.

El seu president, Alberto Fernández, ha afirmat en aquest sentit que aquesta institució és la “que més exemple d’inclusió ha de donar”. El líder dels populars a Barcelona també ha recordat que aquesta àrea no compta amb cap persona discapacitada a la seva plantilla formada per 766 treballadors, una dada que ha reconegut el propi Govern municipal.

banner_dental

Fernández ha recordat que la meitat de les empreses municipals no compten a la seva plantilla amb persones discapacitades i ha reiterat que la llei general de drets de les persones amb discapacitat obliga a totes les empreses amb més de 50 treballadors a reservar un 2% dels llocs de treball per a persones amb discapacitat.

Per aquest motiu, el líder dels populars a la Ciutat Comtal ha afirmat que el Govern municipal presumeix de les seves polítiques socials, però “són els primers en incomplir aquesta llei”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*