Proposta del Parlament per permetre jugar al bingo en els centres de gent gran i persones amb discapacitat

Insta a la Generalitat a modificar l’article 2 del Reglament del Joc

bingo
La reforma del decret permetrà el joc de bingo als centres de ancians i discapacitats // Foto: Pixabay

La Comissió de Treball, Afers Socials i Famílies del Parlament de Catalunya va aprovar una proposta del PSC-Units que insta a la Generalitat a autoritzar el joc de bingo a associacions, residències, centres de dia i ‘casals’ de gent gran i de persones amb discapacitat a Catalunya.

Alguns d’aquests establiments havien deixat de realitzar aquest joc després de rebre denúncies de les autoritats basant-se en el decret que regula que els jocs de bingo només podia jugar-se en sales específiques i casinos.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La proposta aprovada reclama modificar l’article 2 del Reglament perquè inclogui el text “es considera de caràcter social o amistós el joc de bingo” en aquests centres per a persones majors de 65 anys i per a persones amb discapacitat majors de 18 anys, sempre que el practiquen exclusivament els usuaris i no es faci explotació lucrativa.

El mateix text fixa l’aposta màxima de 0,20 euros per persona i partida, sense poder superar-se els 20 euros entre l’import jugat per tots els participants.

BANER_300X250

La Generalitat té de termini tot el mes de febrer per modificar aquest decret, i haurà d’informar als establiments afectats de la corresponent modificació.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*