Dimarts, 20 febrer 2024
IniciCULTURAEl Museu d’Art de Sabadell se suma al Dia de les Persones...

El Museu d’Art de Sabadell se suma al Dia de les Persones amb Discapacitat amb visites guiades i tallers sensorials

Són activitats que formen part del programa ‘Som Capaços 2023’

exposició museu d'art de sabadell visites guiades i tallers sensorials
Exposició permanent al Museu d’Art de Sabadell // Foto: Wikimèdia Commons

El Museu d’Art de Sabadell (MAS) se suma enguany a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb visites guiades i tallers sensorials dins del programa Som Capaços 2023.

El MAS va començar, ara fa deu anys, a col·laborar i donar a conèixer el museu als diferents col·lectius de la ciutat que agrupen persones amb algun tipus de discapacitat física o intel·lectual i treballar conjuntament els serveis i la seva oferta d’activitats per arribar a ser un espai d’inclusió. 

Pel que fa a les visites guiades, conformen el projecte Mirar l’art amb altres ulls.  Els usuaris de les entitats de l’àmbit de la discapacitat porten a terme la presentació d’obres de l’exposició permanent del Museu en una visita adreçada a un grup de públic concertat, després de diferents sessions de preparació tant al museu com a les mateixes entitats.

En aquest marc, aquesta setmana persones usuàries de l’Associació Andi Down Sabadell i del CEE Francesc Bellapart ofereixen la visita guiada, per mitjà de les obres que han preparat, a un grup de 1r de Batxillerat Artístic de l’Institut Vallès. I persones usuàries de la Fundació Xalest i de Cipo SCCL ofereixen la visita a un grup del Complex d’Habitatges del Parc Central.

Pel que respecta als tallers sensorials, el proper dilluns 27 de novembre, el MAS acollirà el taller Sense títol. Viu l’art contemporani. L’activitat promou la relació entre l’art i les emocions. És un taller dinàmic on es treballen les sensacions, les emocions, el color, el moviment i l’acció col·lectiva, a partir de la música i la pintura. Enguany participen d’aquesta proposta l’Associació Andi Down Sabadell i el Centre d’Educació Especial Francesc Bellapart.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content