Dijous, 29 juliol 2021
spot_img
prevent_banner_aula2021_375x225
IniciDestacadesEl món de la discapacitat condemna l’agressió verbal contra la filla del...

El món de la discapacitat condemna l’agressió verbal contra la filla del president Torra a les xarxes socials

quim torra xarxes socials
El president de la Generalitat, Quim Torra // Foto: Twitter.com

Aquesta setmana, la Federació ECOM, plataforma referent de la discapacitat física a Catalunya i amb més de 140 organitzacions a tot l’Estat, ha sortit al pas de la violència verbal expressada a les xarxes socials contra la filla del president de la Generalitat, Quim Torra, que pateix d’Espina Bífida.

L’entitat ha condemnat qualsevol agressió que menyscabi la dignitat i imatge pública de les persones, més encara quan la persona té una discapacitat, com és el cas de la filla del president Torra.

banner flyer interpersonas

Ell mateix va reconèixer en una entrevista publicada el passat 20 de maig que “la meva filla gran té espina bífida, ha tingut problemes de desenvolupament motriu i això li ha suposat un gran esforç de superació. Sentir que la insultaven pel seu aspecte físic em revoluciona perquè el món de la discapacitat m’afecta molt”.

ECOM ha instat als poders públics, especialment el poder judicial, perquè actuï i apliqui, com és la seva obligació, la legislació vigent davant els agressors. La impunitat només generarà més estigmatització social i posarà en qüestió el sistema de llibertats i drets individuals a Espanya.

Així mateix, ha exigit als Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat que identifiquin, al més aviat possible, a les persones que han atemptat contra la imatge i la dignitat de la filla gran

del President de la Generalitat. De la mateixa manera, demanem al fiscal general de l’Estat que actuï d’ofici i salvaguardi els drets individuals i col·lectius de les persones amb discapacitat.

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES