El I Congrés sobre el dret a l’Autonomia Personal fa una crida a la presentació de pòsters científics

Els interessats poden presentar un ‘abstract’ abans del 20 de juny

pòsters-científics-congrés-autonomia-personal

El I Congrés sobre el Dret a l’autonomia personal. Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat, que se celebra els propers 21 i 22 d’octubre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) comença a escalfar motors. COCEMFE i COCEMFE Catalunya realitzen una crida a la presentació de pòsters científics que serviran per presentar els treballs dels investigadors, estudiants i/o professionals a la resta de participants del Congrés.

A la sessió de pòsters es podran presentar treballs en curs, resultats preliminars i iniciatives incipients, sempre amb la vocació d’utilitzar la sessió de pòsters com un espai de networking i intercanvi de coneixements que permeti contrastar els projectes amb altres investigadors, partners i/o potencials finançadors.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les persones interessades a participar en la sessió de pòsters han d’enviar un abstract abans del 20 de juny a l’adreça de correu electrònic: bcegarra@observatoridiscapacitat.org amb la frase “Proposta Pòster #DAP19” i l’Eix (I,II,III o IV) per a avançar en l’Autonomia Personal amb el qual estaria relacionat el pòster.

Amb el conjunt d’abstracts seleccionats pel Comitè Científic, s’elaborarà un llibre d’abstracts que serà reenviat als assistents del congrés. Així mateix se sol·licita als autors que enviïn una versió en PDF DINA4 del pòster per posar-lo a disposició de la comunitat COCEMFE a través d’un espai específic que s’habilitarà a aquest efecte en el web en el qual es recull tota la informació del congrés i posteriorment als espais de l’Observatori de la Discapacitat Física (ODF).

BANER_300X250

Informació sobre els pòsters

– L’espai de pòsters estarà obert a totes les persones participants en el I Congrés #DAP19

– El pòster no excedirà d’una grandària de 124 cm ample x 108 cm d’alt, amb lletra que permeti la seva lectura a una distància aproximada d’1,5 metres. En la mesura que sigui possible, la grandària de lletra i el contrast de colors haurà de facilitar la lectura per part de persones amb baixa visió.

– Els pòsters acceptats rebran un codi de col·locació perquè els seus autors puguin col·locar-los el mateix dia d’inici de congrés.

– Durant la o les sessions de pòsters un dels autors haurà d’estar al costat del pòster i a la disposició dels congressistes per oferir informació sobre el treball realitzat i solucionar els possibles dubtes que es puguin generar.

– La retirada del pòster, excepte causa justificada, no haurà d’efectuar-se fins que conclogui el programa científic del Congrés, amb la finalitat que tots els assistents disposin de temps suficient per a la seva lectura. L’organització no es fa responsable dels pòsters que no es retirin una vegada finalitzat el Congrés.

– Es recomana els autors imprimir el pòster en versions en DINA4 perquè aquells congressistes interessats puguin prendre una còpia.

– En el següent link s’ofereix informació sobre com dissenyar un pòster científic.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*