El Grupo SIFU rep la visita del conseller El Homrani i l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín

Han estat rebuts pel president i els vicepresidents del Centre Especial de Treball

Visita a Grupo SIFU Nuria Marin Chakir El Homrani
La visita s’ha produït aquest migdia a la seu de l’entitat // Foto: Grupo SIFU

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, Josep Vidal, han visitat aquest migdia les oficines centrals de Grupo SIFU, ubicades a L’Hospitalet.

El president del centre especial de treball, Albert Campabadal Mas, i els vicepresidents Cristian Rovira i Albert Campabadal Blanco han sigut els encarregats de rebre els polítics, que han pogut conèixer de primera mà les principals magnituds de la companyia, que aquest any celebra el seu 25è aniversari, així com les inquietuds del sector del treball protegit.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Grupo SIFU, amb presència a totes les comunitats autònomes, concentra a Catalunya més de 1.600 treballadors, el 85% dels quals té reconegut algun tipus de discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial o malaltia mental. Cal destacar, a més, que el 23% pertany al col·lectiu de persones amb discapacitat de difícil inserció. Des del seu origen, la missió de Grupo SIFU ha sigut la integració laboral de persones amb diversitat funcional, una tasca que es complementa des de 2006 a nivell social per part de Fundació Grupo SIFU.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

1 Trackback / Pingback

  1. El Grupo SIFU rep la visita del conseller El Homrani i l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín | Cristian Rovira

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*