Dilluns, 2 octubre 2023
IniciINCLUSIÓ SOCIALEl Grup TEB, Ojala Projects i el Museu del Disseny presenten als...

El Grup TEB, Ojala Projects i el Museu del Disseny presenten als carrers els resultats del projecte Disseny per a la Inclusió

Es donaran a conèixer el 2 i el 7 de juny als barris de Sant Andreu i la Barceloneta respectivament

projecte disseny per la inclusio grup teb
Al TEB Barceloneta han creat una campanya de comunicació al barri // Foto: Grup TEB

El Projecte Disseny per a la Inclusió mostrarà els resultats del projecte, que han fet alumnes d’estudis superiors de totes les disciplines del disseny i persones amb discapacitat intel·lectual durant quatre mesos.

ICF23_Baner Financament-300x600

La iniciativa promou el disseny com a eina de transformació social bidireccional, tant per a visibilitzar i desestigmatizar els col·lectius en situació de vulnerabilitat, com per a generar aprenentatge i consciència social entre els alumnes de disseny.

El projecte fet amb el TEB ha sigut impulsat pel Museu del Disseny i l’Associació Ojalá Projects. I forma part d’un projecte més gran, on participen també altres entitats de diferents col·lectius en situació vulnerable: dones que han patit múltiples violències i usen drogues, infants tutelats i persones que han superat un ictus.

L’organització vol que aquesta sigui la primera edició de una iniciativa, que té la voluntat de ser-hi una activitat permanent i sostenible en el temps.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

TEB Barceloneta amb BAU + Elisava + L’IDEM + UOC

Els estudiants de disseny gràfic, audiovisual i d’interacció de les escoles de disseny com BAU, Elisava, l’IDEM i UOC han creat conjuntament amb els usuaris del TEB Barceloneta una campanya de comunicació al barri per a donar a conèixer aquest col·lectiu. El projecte l’han tutoritzat el dissenyador gràfic David Torrents amb Anaïs Esmerado, fundadora d’Ojalá Projects i Enric Mor, docent de la UOC.

Els resultats es podran veure el 7 de juny, a partir de les 16.00h. Els participants presentaran al barri la seva campanya amb intervencions de banderoles a la façana del TEB i als balcons d’altres edificis.

TEB Sant Andreu + ESDAP campus Llotja

El projecte ha proposat treballar les habilitats creatives de les persones amb diversitat funcional intel·lectual des de la seva òptica, metodologia i coneixements.

Seguint la dinàmica del projecte, estudiants de disseny gràfic, interiors, moda i producte d’ ESDAP Catalunya del Campus Llotja han codissenyat amb els usuaris del TEB Sant Andreu, fent èmfasi en el procés creatiu i les metodologies en disseny. Han dut a terme dos treballs, un tutoritzat per Noemí Clavería, i l’altre per Montse Noguera, ambdues professores d’ ESDAP Campus Llotja.

Els resultats d’aquest projecte es presentaran el 2 de juny a les 10.30 h, amb una dinàmica participativa al barri.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content