El Grup QuirónSalut es reconegut per la seva labor social en la Gestió de la Diversitat

Rep un guardó per l'aplicació de dos programes de RSC

quironsalut-guardo-labor-diversitat-funcional
Belén Marrón rebent el guardó de mans de Jordi Baiget // Foto: QuirónSalut

El Grup QuirónSalut ha estat premiat per la seva labor social en la Gestió de la Diversitat en la II Jornada ‘Implementar la RSE’ organitzada per la Càtedra Economia Social i Solidària de la Universitat Abat Oliva (UAO) CEU i l’empresa social Apunts.

La directora corporativa de responsabilitat social corporativa (RSC) del grup, Belén Marrón , va recollir dimarts passat el reconeixement de la mà del conseller d’Empresa de la Generalitat, Jordi Baiget, i va destacar els programes que havien motivat aquest premi: “Empleando a personas con diversidad funcional’ i ‘Diversidad y igualdad de oportunidades’.

BANER_300X250

Aquests dos programes que formen part de l’estratègia de RSC del grup estan orientats a gestionar la diversitat e integrar el talent de les persones amb distintes capacitats en els centres de treball de Quirón Salut.

A la vegada promouen la igualtat d’oportunitats en la incorporació de les persones al mercat laboral, vetllen per la no discriminació en l’entorn professional i garanteixen una correcta accessibilitat als espais de treball.

Aquest guardó reconeix principalment el treball en matèria de RSC, sobretot en l’àmbit de la cocreació i el tercer sector, amb l’objectiu de difondre “las millors pràctiques i metodologies” per desenvolupar projectes de cocreació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*