Campanya de micromecentage per desenvolupar un estudi sobre Síndrome de Down

Volen avaluar el comportament de ronyons, ossos i vasos sanguinis

campanya-micromecenatge-sindrome-down
Equip d’investigadors de l’Hospital La Princesa de Madrid // Foto: Down Catalunya

Diversos investigadors de l’Hospital La Princesa de Madrid, que disposa d’una consulta monogràfica dedicada exclusivament a les persones amb Síndrome de Down en la que s’atén actualment un miler de pacients, s’han proposat liderar un estudi que intenti avaluar el comportament dels ronyons, ossos i vasos sanguinis de les persones amb Síndrome de Down a través de mètodes no invasius com ecografies i analítiques de sang i orina per a mesurar nous paràmetres fins ara no estudiats.

Aquest projecte, que porta per nom ‘Projecte ReDOwn’ tracta de descobrir per què les persones amb Síndrome de Down no tenen esdeveniments cardiovasculars però pel contrari els seus ossos envelleixen prematurament. Aquest nou estudi pot tenir una gran repercusió no només pels pacients amb Síndrome de Down sinó també per a la població en general.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb la intenció d’incloure els 100 pacients necessaris per a realitzar els anàlisi, s’ha organitzat un projecte de micromecenatge que compta amb el suport de Down Espanya. L’objectiu és aconseguir la xifra de 17.500 euros que permetin desenvolupar aquest estudi.

Aquest estudi s’emmarca en el conveni signat per Down Espanya, la Fundació para la Investigació Biomèdica de l’Hospital Universitari de La Princesa i Down Madrid.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*