El Grup Cooperatiu TEB va inserir laboralment a 80 persones dins de l’empresa ordinària durant l’any 2018

En el marc del Programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”

grup teb inserció laboral discapacitat mercat ordinari
De les 80 persones, 53 eren persones amb discapacitat // Foto: Grup Cooperatiu TEB

El servei d’inserció laboral del Grup Cooperatiu TEB, a través del Programa Incorpora, va poder atendre 154 persones l’any 2018, entre les quals es van realitzar un total de 80 insercions laborals en empresa ordinària, 53 d’elles de persones amb discapacitat. Això suposa un increment de les insercions de prop del 20% respecte l’any anterior. Quant a prospecció, es van visitar 54 empreses, de les quals 13 van acabar contractant, 5 d’elles per primer cop.

El servei està obert a persones en risc d’exclusió social que busquen feina, principalment amb discapacitat intel·lectual. Entre altres, TEB ofereix assessorament individualitzat, formació per a la recerca activa de feina (redacció de currículums, com fer una entrevista, portals de feina a internet…), formació tècnico-professional, inscripció a borsa de treball, pràctiques laborals i suport i seguiment a la contractació i acompanyament al llarg de la relació laboral.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un any més, el Grup Cooperatiu TEB, juntament amb altres 96 entitats de la província de Barcelona, va formalitzar el passat mes de gener la renovació amb el Programa Incorpora de la Fundació La Caixa que té com a objectiu facilitar l’accés al mercat laboral ordinari dels col·lectius en risc d’exclusió social.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*