El CEDDD organitza una jornada de reflexió per donar una imatge integral sobre “Discapacitat i Dependència”

El 27 de novembre a la sala d’actes de l’Imserso

El pròxim 27 de novembre el Consejo Español de Defensa de Discapacidad y la Dependencia (CEDDD) organitza al Saló d’Actes de l’Imserso de Madrid una jornada de reflexió sota el títol “Discapacidad y dependencia. Apoyos para una vida plena” que vol donar una visió integral de la realitat d’aquestes persones que conviuen amb situacions de discapacitat o dependència.

A través de diferents taules, entitats, professionals i usuaris, aquesta jornada abordarà diferents temes relacionats amb aquesta temàtica i d’altres relacionats en clau de gènere.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada va adreçada a persones amb tot tipus de discapacitat i / o en situació de dependència i seus familiars; Associacions i entitats representants de persones amb discapacitat i / o en situació de dependència; Professionals del sector de l’Economia Social, l’ocupació i el sector sociosanitari; Directius i tècnics del moviment associatiu de discapacitat i / o en situació de dependència; Estudiants de les llicenciatures / graus de Ciències Econòmiques, Ciències Socials, Administració i Direcció d’Empreses, Dret Psicologia, Medicina, Infermeria, Teràpia Ocupacional, Educació Social, Treball Social, Pedagogia, Psicopedagogia, Pedagogia; de les diplomatures / graus de mestre; així com a alumnes de la Universitat per a majors.

Representants polítics i càrrecs directius de les Administracions Públiques Autonòmiques; Regidors / es, Diputats / es provincials, Directors / es d’Àrea i tècnics / es en serveis socials d’àmbit local; Investigadors en la matèria; Mitjans de Comunicació.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*