El Govern obre dues convocatòries de subvencions per Centres Especials de Treball i una altra per les USAP

El termini de presentació de sol·licituds és fins el 15 de febrer

administracions viabilitat econòmica cets
El termini per presentar sol·licituds acaba el 15 de febrer // Foto: ADFO

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert dues convocatòries de subvencions: una als centres especials de treball i una altra per dur a terme accions relatives a les unitats de suport a l’activitat professional en centres especials de treball (USAP).

Subvencions als centres especials de treball

Aquests ajuts estan adreçats als centres especials de treball amb establiment permanent a Catalunya i amb treballadors també residents a Catalunya. Es considera centre especial de treball el que compleix els requisits que estableix el Reial decret 2273/1985, de 4 de desembre, que regula els centres especials de treball. El termini per presentar la sol·licitud de desembre-extra 2018, és de l’1 al 15 de febrer de 2019.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subvencions per les USAP

Aquestes subvencions estan destinades a la realització d’accions relatives a les unitats de suport a l’activitat professional (USAP) en el marc dels serveis d’ajustament personal i social de les persones amb discapacitat en els centres especials de treball. Està adreçada a les entitats titulars dels centres especials de treball i els centres especials de treball, sempre i quan tinguin personalitat jurídica pròpia, i establiment permanent a Catalunya. El termini per presentar les justificacions del mes de desembre també és de l’1 al 15 de febrer de 2019.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*