Divendres, 22 octubre 2021
IniciEntitatsEl Govern comença el pagament de les subvencions del fons de l’IRPF...

El Govern comença el pagament de les subvencions del fons de l’IRPF a entitats socials

govern pagament subvencions irpf entitats socials
El govern inicia el pagament de les subvencions el 23 d’abril // Foto: gencat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha prioritzat el pagament a les entitats socials, de forma que ja el proper dijous, 23 d’abril, s’efectuarà l’abonament de les subvencions per a projectes socials a executar durant l’any 2020, amb càrrec al tram autonòmic de la recaptació del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF).

L’import total de la convocatòria és de 31,5 milions d’euros. Aquest dijous està programat un primer pagament de 19 milions d’euros que inclou el 100% de l’import dels projecte de menys de 50.000 euros, el 50% de l’import dels projectes d’entre 50.000 i 100.000 euros, i un terç de l’import dels projectes de més de 100.000 euros. La resta de pagaments, per un valor de 12,5 milions d’euros, es faran efectius el dia 30 d’abril.

Es tracta de subvencions a entitats destinades a la realització durant aquest any de programes d’interès general per atendre fins d’interès social. Se subvencionen tant activitats de projectes, com l’adquisició d’equipament i inversions d’obres.

Concretament, el Departament ha finançat per aquest via 831 projectes sol·licitats per 250 entitats -moltes són federacions i entitats de segon nivell que fan una sol·licitud única per a totes les seves entitats associades- i executats per 578 entitats en els següents àmbits d’actuació: foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no discriminació, protecció social i serveis socials, infància i adolescència, famílies, voluntariat, joventut, poble gitano, i persones migrants, refugiades i sol·licitants de protecció internacional.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES