Dilluns, 22 abril 2024
spot_img
IniciCOVID-19El Govern central fa una nova donació de 752.500 mascaretes per distribuir...

El Govern central fa una nova donació de 752.500 mascaretes per distribuir entre les entitats de l’àmbit de la discapacitat

Les van fer arribar dimarts al CERMI, que en els propers dies farà la distibució

delegacio govern central mascaretes entitats socials
Les mascaretes arriben a través de les delegacions del govern a les comunitats autònomes // Foto: Delgació Govern (twitter)

El Ministeri de Sanitat i el Ministeri de Política Territorial va distribuir dimarts gairebé 22 milions de mascaretes quirúrgiques a través d’entitats socials i de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), destinades a col·lectius de població més vulnerables.

El repartiment es coordinarà, com és habitual, a través de les delegacions i subdelegacions del Govern a cada comunitat i ciutat autònoma.

D’aquest total de mascaretes de protecció, 15.075.000 es distribuiran a través de la FEMP; 40.000 es destinaran de manera directa a escolars de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

D’altra banda, un total de 317.500 mascaretes aniran destinades a Càritas; 752.500, al Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI); 1.757.500 es distribuiran per l’ONG Creu Roja; més de dos milions seran distribuïdes per l’organització European Anti Poverty Network (EAPN) i 1.752.500 per la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content