El Govern aprova la creació d’una nova Direcció General sobre l’Autonomia Personal i la Discapacitat

Se reestructura el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

reunió pacte nacional drets persones discapacitat nova direccio general
Reunió del CODISCAT on es va anunciar la constitució del Pacte Nacional de la Discapacitat a Catalunya // Foto: gencat

El Govern ha aprovat una reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que incorpora una nova direcció general sobre l’Autonomia Personal i la Discapacitat que neix per “afrontar els reptes que comporta l’envelliment de la població i les situacions de dependència” segons va explicar la Generalitat després del Consell Executiu.

Té la finalitat de promoure i facilitar que les persones amb autonomia funcional i personal en les unitats familiars o de convivència que desitgin i potenciar la qualitat de vida i la integració social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

També serà l’encarregada d’atendre i promoure el benestar de les persones grans i del col·lectiu de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, així com prevenir, atendre i promoure la inserció social en situacions d’exclusió.

A més de la direcció general sobre l’Autonomia Personal i la Discapacitat, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha creat la direcció general sobre Prestacions Socials i també crearà la Subdirecció General de Lluita contra la Violència Masclista.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*