Curs de Gestió Socialment Responsable a la UdG impartit per professionals de Viver de Bell-lloc

Tindrà lloc del 16 al 20 de desembre

universitat de girona
La Universitat de Girona // Foto: Imatge de la web de la Universitat de Girona

La Fundació UdG: Innovació i Formació ha creat el Curs d’Especialització en Empreses i Persones amb Diversitat Funcional: El Tàndem Perfecte per a una Gestió Socialment Responsable, que estarà impartit per professionals de la Fundació Viver de Bell-lloc i la Fundació Lluïsa Oller.

El curs serà del 16 al 20 de desembre i està adreçat a estudiants relacionats amb les ciències socials, l’economia i l’empresa; a professionals de l’àmbit social i de departaments de recursos humans; a tècnics i tècniques d’inserció i orientació laboral; i a empresaris i empresàries interessats/ades a desenvolupar una gestió socialment responsable.

BANER_300X250

El temari fusionarà una visió humana de les relacions laborals i del lideratge amb una visió empresarial de gestió socialment responsable per abordar un dels majors reptes socials: la inserció sociolaboral de les persones amb especials dificultats.

Durant aquest curs s’explicaran les principals problemàtiques i els reptes que planteja la inserció laboral de les persones amb altres capacitats i/o amb trastorns de la salut mental.

També s’abordaran els principals beneficis i oportunitats que suposa per a les empreses una gestió socialment responsable mitjançant la inserció laboral d’aquest col·lectiu en diferents nivells (legal, econòmic, psicosocial) així com les diferents vies per facilitar aquesta inserció (formació ocupacional, treball protegit, servei d’inserció al mercat de treball ordinari). Posteriorment, es treballarà específicament la gestió, el lideratge i la comunicació en equips de persones amb altres capacitats i/o trastorns de la salut mental i la resolució de problemes freqüents. Per concloure, es treballaran, de forma pràctica, mitjançant supòsits pràctics, els continguts abordats durant la formació. Opcionalment, es farà una visita a la Fundació durant un «Discovery Day» a les instal·lacions de l’entitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*