El FC Barcelona es proclama campió de la Lliga BBVA Hockey Plus per tercera vegada consecutiva

Diumenge es va fer l’acte de cloenda al CD Terrassa

fc-barcelona-campió-tercera-vegada-lliga-bbva-hokey-plus
La festa de cloenda es va fer diumenge a les instal·lacions del CD Terrassa // Foto: Fupar

Diumenge passat va tenir lloc al CD Terrassa la cloenda de la tercera temporada de la Lliga BBVA Hockey Plus, per concloure la competició regular entre equips de hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual, organitzada per la Federació Catalana de Hockey amb el suport del BBVA i de Fupar.

La festa va comptar amb la implicació de Toni Nogués, que té fitxa com a jugador des de 1960, i que rebrà l’stick d’or en el proper decurs de la gala del Festival del Hockey Català. També va comptar amb la col·laboració de 15 voluntaris del BBVA que van facilitar i agilitzar les tasques d’acompanyament, de distribució de material i de suport als jugadors i a l’organització.

BANER_300X250

La tercera temporada de la Lliga BBVA Hockey Plus s’ha disputat com una categoria més de la Federació Catalana de Hockey, a la qual s’hi han inscrit 11 equips i s’han federat més de 140 jugadors amb discapacitat intel·lectual. Els jugadors, vinculats a 15 entitats i/o escoles d’educació especial de Catalunya.

El FC Barcelona ha tornat a ser el campió per tercera vegada, després de vèncer l’Atlètic (segon) en l’últim partit de la temporada. La segona posició ha estat per l’Atlètic, i en tercer lloc ha quedat el Línia 22 HC amb molt poca diferència respecte als equips del FC Barcelona Paideia i Junior FC- Grup Catalònia.

Els partits s’han jugat d’octubre a juny en els clubs dels equips participants (Egara, Junior, Atlètic, CD Terrassa, Polo, Barça, Catalonia i Línia 22) i han estat arbitrats per col·legiats del Col·legi Català d’Àrbitres, una clara expressió de la normalització.

Aquesta temporada com a prova de la millora de nivell esportiu, 7 jugadors de l’equip de la Lliga BBVA Hockey Plus del FC Barcelona han reforçat l’equip que juga a la Tercera Divisió del seu club i han jugat algun partit en aquesta categoria. És un pas més cap a la inclusió i una gran ocasió dels jugadors per constatar les seves capacitats.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*