Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDretsEl FC Barcelona es proclama campió de la Lliga BBVA Hockey Plus...

El FC Barcelona es proclama campió de la Lliga BBVA Hockey Plus per tercera vegada consecutiva

fc-barcelona-campió-tercera-vegada-lliga-bbva-hokey-plus
La festa de cloenda es va fer diumenge a les instal·lacions del CD Terrassa // Foto: Fupar

Diumenge passat va tenir lloc al CD Terrassa la cloenda de la tercera temporada de la Lliga BBVA Hockey Plus, per concloure la competició regular entre equips de hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual, organitzada per la Federació Catalana de Hockey amb el suport del BBVA i de Fupar.

La festa va comptar amb la implicació de Toni Nogués, que té fitxa com a jugador des de 1960, i que rebrà l’stick d’or en el proper decurs de la gala del Festival del Hockey Català. També va comptar amb la col·laboració de 15 voluntaris del BBVA que van facilitar i agilitzar les tasques d’acompanyament, de distribució de material i de suport als jugadors i a l’organització.

fiare banca etica crowdfunding

La tercera temporada de la Lliga BBVA Hockey Plus s’ha disputat com una categoria més de la Federació Catalana de Hockey, a la qual s’hi han inscrit 11 equips i s’han federat més de 140 jugadors amb discapacitat intel·lectual. Els jugadors, vinculats a 15 entitats i/o escoles d’educació especial de Catalunya.

El FC Barcelona ha tornat a ser el campió per tercera vegada, després de vèncer l’Atlètic (segon) en l’últim partit de la temporada. La segona posició ha estat per l’Atlètic, i en tercer lloc ha quedat el Línia 22 HC amb molt poca diferència respecte als equips del FC Barcelona Paideia i Junior FC- Grup Catalònia.

Els partits s’han jugat d’octubre a juny en els clubs dels equips participants (Egara, Junior, Atlètic, CD Terrassa, Polo, Barça, Catalonia i Línia 22) i han estat arbitrats per col·legiats del Col·legi Català d’Àrbitres, una clara expressió de la normalització.

Aquesta temporada com a prova de la millora de nivell esportiu, 7 jugadors de l’equip de la Lliga BBVA Hockey Plus del FC Barcelona han reforçat l’equip que juga a la Tercera Divisió del seu club i han jugat algun partit en aquesta categoria. És un pas més cap a la inclusió i una gran ocasió dels jugadors per constatar les seves capacitats.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES