Curs a Barcelona sobre sessions esportives inclusives per infants i joves amb i sense discapacitat

Obertes les inscripcions fins completar les 30 places disponibles

formació-sessions-inclusives-esport-joves-discapacitat
Jornada esportiva inclusiva al Passeig de Sant Joan de Barcelona // Foto: Ajuntament de Barcelona

Demà dia 12 de juny tindrà lloc a Barcelona la formació “Estratègies per a la inclusió d’infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual en els jocs i l’esport”, que té per objectiu introduir als participants en els fonaments teoricopràctics que els capacitin per impartir sessions esportives inclusives, en les quals hi puguin participar infants i joves amb i sense discapacitat.

El curs engegarà amb una breu introducció teòrica de cada discapacitat (física i intel·lectual) i després hi haurà una part pràctica, on s’ensenyaran recursos facilitadors de la inclusió en els jocs motors, les activitats cooperatives i sensorials o orientacions didàctiques.

BANER_300X250

Les formadores seran Merche Rios, professora de la Universitat de Barcelona i coordinadora del grup inclusiu Institut de Ciències de l’Educació (ICE) que farà la formació sobre la Discapacitat Física; i Tate Bonany, fundadora, directora i gerent de l’associació JOCVIU que durà a terme la formació sobre la Discapacitat Intel·lectual.

La formació es farà de 9 a 14h al CEM La Mar Bella. Les inscripcions estan obertes fins completar les 30 places disponibles. Per inscriure’s cal enviar un correu a esportinclou@bcn.cat. Per a participar del curs, caldrà anar amb roba esportiva i calçat esportiu per a realitzar les sessions pràctiques. Es disposarà de vestidors per canviar-se i dutxar-se.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*