El delegat del Govern a Barcelona visita l’empresa Mass Factory, creadors de l’app ‘App&Town’

Juli Fernández destaca la importància de les start-ups

delegat-govern-barcelona-visita-creadors-app-town
Juli Fernández durant la visita als responsables de l’empresa Mass Factory // Foto: gencat

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, ha visitat l’empresa catalana Mass Factory i s’ha reunit amb els creadors d’una App que ajuda aquestes persones a moure’s per la ciutat en transport públic Barcelona i especialitzada en aplicacions per a la mobilitat urbana de persones amb necessitats especials. 

A la visita, el delegat ha pogut conèixer els objectius i els projectes de la companyia, que actualment està realitzant una prova pilot al Quebec (Canadà) amb un servei innovador denominat “App&Town ”. Es tracta d’un sistema amb aplicació mòbil que guia amb indicacions totalment personalitzades a usuaris amb diferents discapacitats físiques i intel·lectuals. 

BANER_300X250

Juli Fernández ha destacat “la important tasca social de les start-ups com Mass Factory, que utilitzen el seu talent per crear serveis que milloren  la qualitat de vida d’aquestes persones. Les administracions hem d’estar al costat d’aquests projectes innovadors i integradors, que no només aporten més autonomia a l’usuari, sinó també un augment del seu benestar i de la seva autoestima”.

El fundador de la companyia, Jordi Roig, i el conseller delegat, Faustino Cuadrado, han destacat que “el nostre projecte, creat amb una motivació bàsicament social, es podria convertir en un excel·lent complement del servei de transport adaptat”.

El sistema “App&Town”  també s’utilitza a Barcelona, amb usuaris amb Síndrome de Down, autisme, ceguesa o altres tipus de discapacitat. La companyia pretén ara estendre el seu projecte a altres països d’Europa.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*