El Cros Popular de Sants recupera enguany dues modalitats per corredors amb discapacitats psíquiques

Tornen el Cros Especial i el Cros Especial Llarg

cros-popular-sants-modalitats-corredors-discapacitat
La Cros Popular de Sants és una de les curses més arrelades a Barcelona // Foto: Ajuntament de Barcelona

El Cros Popular de Sants, una de les curses populars més arrelades a la ciutat de Barcelona, comptarà enguany amb dues modalitats de curses adaptades per corredors amb discapacitats psíquiques: el Cros Especial i el Cros Especial llarg.

Aquest any es recupera el Cros Especial llarg, una cursa de 1.500 metres que es disputa dins del circuit del Cros. La cursa surt de la cantonada del Carrer de Tarragona amb Consell de Cent a les 10:45h.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Cros Popular de Sants tindrà lloc el proper 20 d’octubre, i a més de les curses adaptades, comptarà amb altres modalitats tradicionals per altres tipus de participants com el Cros, el Petit Cros, la Centpeus, el Cros Especial, el Cros Solidari i el concurs fotogràfic FotoCros.

Es tracta d’una prova realitzada gràcies a la participació veïnal sense més objecte que fer un gran esdeveniment al barri. Al llarg dels anys s’han anat incorporant proves inclusives perquè tothom hi pugui córrer.

BANER_300X250

Les inscripcions són gratuïtes i s’han d’enviar amb les dades de la persona participant (nom, cognom i edat) al correu crospopulardesants@gmail.com.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*