Dilluns, 2 octubre 2023
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALEl CERMI presenta 56 denúncies sobre la manca d’accessibilitat a l’Administració de...

El CERMI presenta 56 denúncies sobre la manca d’accessibilitat a l’Administració de l’Estat en els territoris autonòmics

Proporcionades pels CERMIS autonòmics, les ha fet arribar al Defensor del Poble i l’Oficina d’Atenció a la Discapacitat (OADIS)

cermi denuncies accessibilitat administracio estat
El CERMI ja va investigar el grau d’accessibilitat de les comissaries de policia // Foto: Arxiu

A partir de les informacions proporcionades per les diferents delegacions autonòmiques, el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) ha presentat 56 denúncies davant el Defensor del Poble i l’Oficina d’Atenció a la Discapacitat (OADIS) sobre absència d’accessibilitat en dependències, entorns i serveis de l’Administració General de l’Estat.

ICF23_Baner Financament-300x600

A més de denunciar els casos concrets, demanant investigació, solució i sanció, amb aquesta acció es pretén mantenir vigilant i activa la consciència de l’accessibilitat universal i de la greu responsabilitat que tenen les autoritats públiques en el compliment de les lleis que protegeixen els drets de les persones amb discapacitat.

A més de davant el Defensor del Poble i l’OADIS, aquestes 56 denúncies -que abasten àmbits com l’edificació i l’urbanisme, els mitjans audiovisuals, els entorns digitals i l’atenció a la ciutadania, entre d’altres- s’han presentat també als Portaveus de Discapacitat del Congrés i del Senat perquè insten iniciatives parlamentàries a favor de l’accessibilitat universal.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content