Diumenge, 4 juny 2023
Diumenge, 4 juny 2023
IniciInclusió SocialLa Fundació “la Caixa” destina 2,6 milions d’euros a la lluita contra...

La Fundació “la Caixa” destina 2,6 milions d’euros a la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social

A Catalunya es dedicaran més de 250.000 euros per a 10 iniciatives que beneficiaran a 4.242 persones

pobresa infantil fundacio la caixa
S’han prioritzat els projectes enfocats a accions de suport socioeducatiu // Foto: Fundació “la Caixa”

La Fundació ”la Caixa” ha assignat un import de 2,6 milions d’euros a un total de 99 projectes per a la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social, que beneficiaran en conjunt més de 20.500 persones a tot el territori espanyol, i que compten amb 540 professionals i 3.162 voluntaris involucrats. A Catalunya, es dedicaran més de 250.000 euros per a 10 iniciatives que beneficiaran 4.242 persones en situació de vulnerabilitat.

La convocatòria “Lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social”, ha triat principalment, projectes enfocats en accions de suport socioeducatiu formal, no formal i de competències personals i familiars (un 42,4% del total de les iniciatives seleccionades); així com d’atenció psicològica, emocional i d’empoderament personal juntament amb atenció social bàsica (31,3% dels projectes).

anunci guies d'arrel

Emmarcats en aquest àmbit, es troben 7 projectes de Catalunya d’un total de 48 amb la finalitat de facilitar el desenvolupament integral i els processos d’inclusió social de les persones en situació de vulnerabilitat, potenciant les seves capacitats i afavorint la igualtat d’oportunitats.

La convocatòria de “Lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social” és la segona de les sis ja resoltes l’any 2021 en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials. El programa, mitjançant les altres cinc convocatòries temàtiques d’abast estatal, també dona suport a la promoció de l’autonomia personal i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la malaltia, la inserció sociolaboral, habitatges per a la inclusió social, la promoció de la interculturalitat i l’acció social en l’àmbit rural.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content