El CEO el Maresme obre una nova línia negoci gràcies a una subvenció de la Generalitat per projectes innovadors

El projecte 3R Plats i Gots promou un consum més responsable

ceo-maresme-nova-línia-negoci-plats-gots

El Centre Especial de Treball de la Fundació el Maresme podrà consolidar dos dels seus serveis – recollida, transport, destrucció i certificació de documents confidencials i el servei de neteja de platges del litoral del Maresme-, i ha posat en marxa una nova línia de negoci, després d’aconseguir una subvenció de la Generalitat per a projectes singulars i innovadors que generin ocupació sostenible per a persones en risc d’exclusió.

La nova línia de negoci del CEO el Maresme consisteix en un Servei integral de lloguer de vaixelles reutilitzables, residu 0 i amb compromís social amb l’objectiu d’evitar l’ús de plats, gots i coberts de plàstic i d’un sol ús.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El projecte 3R Plats i Gots promou un consum més responsable impulsant les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Amb aquest projecte, el CEO del Maresme posa a disposició d’Ajuntaments, entitats,

associacions de veïns i particulars un nou servei de préstec de vaixelles i coberts reutilitzables per utilitzar a qualsevol tipus de celebracions: festes majors, esdeveniments especials, aniversaris, actes al carrer, etc. El servei inclou la recollida i el rentat de la vaixella a les nostres instal·lacions, garantint sempre una perfecte higienització, amb productes ecològics i amb controls de qualitat periòdics.

BANER_300X250

Amb aquesta subvenció, el CEO del Maresme podrà mantenir i fer créixer la plantilla de treballadors i treballadores, formada actualment per 285 persones dels quals 215 llocs de treball estan ocupats per persones amb discapacitat intel·lectual de la nostra comarca.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*