Caprabo i Ampans obriran un segon supermercat a Manresa que donarà feina a 15 persones amb discapacitat

El 2017 van obrir el primer supermercat d’aquestes característiques

ampans-caprabo-nou-supermercat-manresa-persones-discapacitat
El primer supermecat es va obrir a Manresa ara fa dos anys // Foto: Ampans

AMPANS i Caprabo obriran a finals d’any un segon supermercat a Manresa, que donarà treball a 15 persones amb discapacitat, dins el seu acord per afavorir l’ocupació de persones amb discapacitat i especials dificultats a Catalunya.

El nou supermercat estarà gestionat per la fundació AMPANS, entitat que treballa per a la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat. És la segona franquícia que AMPANS posa en marxa per donar feina a persones amb discapacitat.  

BANER_300X250

El supermercat Caprabo del carrer Pompeu Fabra de Manresa va tancar les portes a primers de setembre per fer una remodelació d’espais i entrarà de nou en funcionament abans d’acabar l’any. Es tracta d’un format de supermercat que, a ple rendiment, donarà ocupació a 15 persones. 

A l’entrada de la botiga hi haurà instal·lat un corner amb productes d’elaboració d’AMPANS, especialment els vins Urpina i els formatges Muntanyola, que té com a objectiu donar a conèixer als clients de la botiga l’activitat comercial de la fundació AMPANS per generar oportunitats i donar ocupació. 

AMPANS i Caprabo van obrir el primer supermercat de Catalunya gestionat per persones amb discapacitat el novembre de 2017 al carrer Barcelona de Manresa, en el que actualment ja hi treballen 12 persones. 

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*