Divendres, 22 setembre 2023
IniciENTITATSEl Centre Ocupacional d’Aremi estrena servei d’hidroteràpia amb motiu de la celebració...

El Centre Ocupacional d’Aremi estrena servei d’hidroteràpia amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari

aremi nou servei hidroteràpia 25è aniversari
L’alcalde Félix Larrosa durant la inauguració del nou servei d’hidroteràpia // Foto: Javi Martín

El Centre Ocupacional d’Aremi va estrenar ahir amb motiu dels seus 25 anys de trajectòria, una nova sala d’hidroteràpia que permetrà la millora de l’atròfia muscular, la reducció de l’espasticitat, la disminució de l’estrès ossi, articular i muscular i la millora de la funció càrdio-vascular, entre d’altres, dels seus usuaris.

ICF23_Baner Financament-300x600

El Paer en Cap, Fèlix Larrosa, va assistir a l’estrena d’aquest nou servei i va aprofitar per agrair a l’entitat els 43 anys dedicats a la cura de les persones amb dificultats cerebrals.  “És un pas més dels serveis que ofereix el centre cada dia. Fa 43 anys que estan treballant amb persones amb dificultats i, a més a més, fa 25 anys que tenim el Centre Ocupacional. Per tant, dos reflexions: aquest no és un projecte de pares i mares de famílies amb persones amb dificultat, aquest és un projecte de tota una ciutat, global, és un projecte que fa que la ciutat sigui una ciutat de valors i per això ens hi hem d’implicar tots, com ho han fet les empreses i institucions que han col·laborat en què la sala sigui una realitat. Som una societat valenta, sàvia, educada i preparada per estar pendents de les persones que ens necessiten i aquesta és una clara mostra del que AREMI”, va dir Larrosa.

Per la seva part, la presidenta d’Aremi, Mercè Batlle, va explicar per la seva banda que l’entitat cobreix les necessitats de les persones amb danys cerebrals, espina bífida, esclerosi, traumatisme..: “Són persones amb màxima necessitat de suport i hem de procurar que tinguin la màxima qualitat de vida i la màxima integració dins de la societat. Tenim una massa social a banda del suport de l’administració i poder inaugurar un servei gràcies a les aportacions de moltes persones és molt important. La nova sala d’hidroteràpia és molt necessària per a persones amb necessitats de mobilitat. Pensem que Lleida Solidària i  compromesa”.

Batlle va explicar també que un dels propers projectes del centre AREMI és un Banc de Recursos per facilitar la reutilització de material especialitzat entre les famílies. També va assenyalar que és necessari l’ arranjament del pati del Centre. En aquest sentit, l’alcalde de Lleida va explicar que la Paeria estarà al costat de l’entitat en aquestes noves iniciatives.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els beneficis de la nova sala d’Hidroteràpia repercutiran directament en els 45 nois i noies amb Paràlisi Cerebral o discapacitats similars que actualment acudeixen al Centre Ocupacional AREMI, un servei on es proporciona atenció diürna a persones en edat laboral que busca normalitzar i aconseguir la màxima inclusió social a través de l’atenció especialitzada i personalitzada a cadascuna de les característiques individuals.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content