19.2 C
Barcelona
Diumenge, 31maig 2020

El Centre Ocupacional d’Aremi estrena servei d’hidroteràpia amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari

També has de llegir...

Un informe del CERMI recull la vulneració dels drets humans de les persones amb discapacitat a Catalunya

L'informe fa referència a la segona activitat de la Guàrdia Urbana // Foto: Ajuntament de Barcelona El Comitè...

Més facilitats de les persones amb discapacitat per accedir als ajuts per pagar el lloguer

La COVID-19 està afectant també al pagament dels lloguers d'habitatges // Foto: Wikimedia Commons La Generalitat de Catalunya...

COCARMI preocupat perquè es pugui retallar la dotació d’atenció a persones amb discapacitat

Una persona amb discapacitat pujant a un taxi adaptat // Foto: Arxiu El president del Comitè Català de...

El Govern destina més de 9M€ a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat

Les persones amb discapacitat són un col·lectiu de difícil inserció laboral // Foto: UAB.cat El Departament de Treball,...
aremi nou servei hidroteràpia 25è aniversari
L’alcalde Félix Larrosa durant la inauguració del nou servei d’hidroteràpia // Foto: Javi Martín

El Centre Ocupacional d’Aremi va estrenar ahir amb motiu dels seus 25 anys de trajectòria, una nova sala d’hidroteràpia que permetrà la millora de l’atròfia muscular, la reducció de l’espasticitat, la disminució de l’estrès ossi, articular i muscular i la millora de la funció càrdio-vascular, entre d’altres, dels seus usuaris.

El Paer en Cap, Fèlix Larrosa, va assistir a l’estrena d’aquest nou servei i va aprofitar per agrair a l’entitat els 43 anys dedicats a la cura de les persones amb dificultats cerebrals.  “És un pas més dels serveis que ofereix el centre cada dia. Fa 43 anys que estan treballant amb persones amb dificultats i, a més a més, fa 25 anys que tenim el Centre Ocupacional. Per tant, dos reflexions: aquest no és un projecte de pares i mares de famílies amb persones amb dificultat, aquest és un projecte de tota una ciutat, global, és un projecte que fa que la ciutat sigui una ciutat de valors i per això ens hi hem d’implicar tots, com ho han fet les empreses i institucions que han col·laborat en què la sala sigui una realitat. Som una societat valenta, sàvia, educada i preparada per estar pendents de les persones que ens necessiten i aquesta és una clara mostra del que AREMI”, va dir Larrosa.

Per la seva part, la presidenta d’Aremi, Mercè Batlle, va explicar per la seva banda que l’entitat cobreix les necessitats de les persones amb danys cerebrals, espina bífida, esclerosi, traumatisme..: “Són persones amb màxima necessitat de suport i hem de procurar que tinguin la màxima qualitat de vida i la màxima integració dins de la societat. Tenim una massa social a banda del suport de l’administració i poder inaugurar un servei gràcies a les aportacions de moltes persones és molt important. La nova sala d’hidroteràpia és molt necessària per a persones amb necessitats de mobilitat. Pensem que Lleida Solidària i  compromesa”.

Batlle va explicar també que un dels propers projectes del centre AREMI és un Banc de Recursos per facilitar la reutilització de material especialitzat entre les famílies. També va assenyalar que és necessari l’ arranjament del pati del Centre. En aquest sentit, l’alcalde de Lleida va explicar que la Paeria estarà al costat de l’entitat en aquestes noves iniciatives.

Els beneficis de la nova sala d’Hidroteràpia repercutiran directament en els 45 nois i noies amb Paràlisi Cerebral o discapacitats similars que actualment acudeixen al Centre Ocupacional AREMI, un servei on es proporciona atenció diürna a persones en edat laboral que busca normalitzar i aconseguir la màxima inclusió social a través de l’atenció especialitzada i personalitzada a cadascuna de les característiques individuals.

- Advertisement -

Articles relacionats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisement -

Últimes notícies

Residents i professionals de les residències del Grup Alba donen negatiu a les PCR de Covid-19

Personal mèdic realitzant les proves PCR de coronavirus a les llars residències // Foto: GRUP ALBA Tots els...

AMPANS estrena una websèrie per explicar la reobertura del restaurant El Canonge

Els cambres mostren a la websèrie els nous hàbits de seguretat que s'han incorporat // Foto: AMPANS AMPANS...

Les entitats de malalties neuromusculars demanen que no es retallin les subvencions del 0,7% de l’IRPF

Concentració amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Neuromusculars // Foto: Federació ASEM La Federació Espanyola de...

La xarxa de salut mental reclama un desconfinament que garanteixi els suports per a tothom

La xarxa de salut mental reclama una desescalada amb garanties per a tothom // Foto: Salut Mental Catalunya

Tornen els #DirectesFCEDF durant el mes de juny amb Susana Rodríguez, jugadora de pàdel adaptat

El proper dijous 4 de juny a les 19h comença una nova edició dels #DirectesFCEDF, una iniciativa...