Dissabte, 23 setembre 2023
IniciINCLUSIÓ LABORALEl Centre Esqueix de Viver de Bell-lloc a Cardedeu inicia l’activitat com...

El Centre Esqueix de Viver de Bell-lloc a Cardedeu inicia l’activitat com a Servei de Teràpia Ocupacional

Donarà atenció a 16 persones de les places concertades atorgades pel Departament de Drets Socials

centre ocupacional exqueix cardedeu
Centre Ocupacional l’Esqueix a Cardedeu // Foto: Viver de Bell-lloc

El Centre Esqueix de Viver de Bell-lloc ha iniciat avui l’activitat com a Servei de Teràpia Ocupacional (STO), l’alternativa des de l’àmbit dels serveis socials per a la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual igual o superior al 65% i que no poden incorporar-se al sistema de treball ordinari per no assolir un nivell de productivitat suficient.

ICF23_Baner Financament-300x600

Ubicat al carrer Joan XXIII de Cardedeu, donarà atenció a 16 persones de les places concertades atorgades pel Departament de Drets Socials.

El Servei de Teràpia Ocupacional té dues funcions principals: Ocupació terapèutica, que inclou activitats orientades a assolir habilitats, hàbits i conductes relacionades amb el treball i l’entorn laboral.; i l’ajustament personal i social, que correspon a activitats relacionades amb l’habilitació personal i la millora de la relació amb l’entorn social.

L’equip d’atenció i gestió del STO de Grup Viver de Bell-lloc (Fundació Viver de Bell-lloc i Fundació Lluïsa Oller) està format per 5 persones professionals especialitzades en treball social, psicologia i educació. La metodologia de treball es l’atenció centrada en la persona (ACP) i, per tant, es fa un treball individual i a mida en funció de cada persona usuària.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Lourdes Romero, directora del nou Centre ha manifestat que “afronto el projecte com un full en blanc, entre totes (equip professional, persones usuàries i famílies) dibuixarem tot allò que anirem creant i transformant en realitat.”

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content