Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALEl Centre Esqueix de Viver de Bell-lloc a Cardedeu inicia l’activitat com...

El Centre Esqueix de Viver de Bell-lloc a Cardedeu inicia l’activitat com a Servei de Teràpia Ocupacional

Donarà atenció a 16 persones de les places concertades atorgades pel Departament de Drets Socials

centre ocupacional exqueix cardedeu
Centre Ocupacional l’Esqueix a Cardedeu // Foto: Viver de Bell-lloc

El Centre Esqueix de Viver de Bell-lloc ha iniciat avui l’activitat com a Servei de Teràpia Ocupacional (STO), l’alternativa des de l’àmbit dels serveis socials per a la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual igual o superior al 65% i que no poden incorporar-se al sistema de treball ordinari per no assolir un nivell de productivitat suficient.

Ubicat al carrer Joan XXIII de Cardedeu, donarà atenció a 16 persones de les places concertades atorgades pel Departament de Drets Socials.

El Servei de Teràpia Ocupacional té dues funcions principals: Ocupació terapèutica, que inclou activitats orientades a assolir habilitats, hàbits i conductes relacionades amb el treball i l’entorn laboral.; i l’ajustament personal i social, que correspon a activitats relacionades amb l’habilitació personal i la millora de la relació amb l’entorn social.

L’equip d’atenció i gestió del STO de Grup Viver de Bell-lloc (Fundació Viver de Bell-lloc i Fundació Lluïsa Oller) està format per 5 persones professionals especialitzades en treball social, psicologia i educació. La metodologia de treball es l’atenció centrada en la persona (ACP) i, per tant, es fa un treball individual i a mida en funció de cada persona usuària.

Lourdes Romero, directora del nou Centre ha manifestat que “afronto el projecte com un full en blanc, entre totes (equip professional, persones usuàries i famílies) dibuixarem tot allò que anirem creant i transformant en realitat.”

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content