El Centre de Disminuïts Físics del Bages organitza una setmana plena d’activitats en el seu 17è aniversari

Hi van participar usuaris, familiars, voluntaris i professionals

setmana-activitats-17è-aniversari-centre-disminutïts-físics-bages
Una de les activitats va ser la celebració d’un festival musical // Foto: Fundació Althaia

A finals de juliol el Centre de Disminuïts Físics del Bages va celebrar el seu 17è aniversari amb una setmana d’activitats pensades per estimular les capacitats de les persones residents i obrir l’equipament al barri.

Durant tota la setmana es van fer tot un seguit d’activitats, entre les que va destacar una gimcana, que va posar a prova els coneixements i habilitats dels residents. També es va organitzar un campionat de boccia, la festa de l’aigua, el dinar d’aniversari i el festival musical.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Centre de Disminuïts Físics del Bages disposa d’unes instal·lacions completament adaptades a les necessitats dels residents i d’una sèrie d’equipaments i de serveis que els permeten millorar la seva qualitat de vida. En el dia a dia de la residència, l’equip multidisciplinar i els cuidadors promouen tot tipus d’activitats per millorar el benestar físic i psíquic dels residents i la seva relació amb l’entorn més immediat. Una de les principals apostes d’aquest equip és el treball a través de tallers relacionats amb les noves tecnologies, l’esport i les relacions socials.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*