El Centre d’Arts Escèniques de Terrassa acull diumenge una representació accessible de ‘Moby Dick’

El diumenge 20 de gener a les 18h dins del projecte Teatro Accesible

teatre accessible moby dick
Josep Maria Pou és un dels protagonistes de ‘Moby Dick’ // Foto: Teatro Accesible

Teatro Accesible viatja a Terrassa aquest cap de setmana per oferir una representació accessible de Moby Dick al Centre d’Arts Escèniques (CAET). Les representacions estaran adaptades per al col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva, visual i persones grans.

José María Pou, Jacob Torres i Oscar Kapoya protagonitzen aquesta adaptació de Juan Cavestany de la famosa obra escrita per Herman Melville que ocuparà l’escenari del CAET aquest diumenge dia 20 de gener a les 18:00 h .

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Moby Dick explica la història del capità Ahab, un ser que evidencia l’obsessió humana que va més enllà de la raó, capaç de consumir la voluntat i eliminar qualsevol element bondadoso del soul. Aquest muntatge dirigit per Andrés Lima se centra en la figura d’aquest personatge i en la seva lluita contra la pilota, convidant al visitant a realitzar un viatge a les profunditats de la insolència d’un home capaç de tot per satisfer la seva tasca.

L’accessibilitat del projecte Teatre Accesible, està promoguda per Fundació Vodafone Espanya, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida, i l’empresa tecnològica Aptent Soluciones. Des de 2011 dicha iniciativa garanteix en les seves funcions el subtitulat, l’audiodescripció, el so de sala amplificada i el bucle magnètic individual.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*